tisdag 17 november 2009

Se mig?


Idag har varit en kalasdag! Den började somvanligt på Blooms inköpande av dagens första sojalatte. När ja skulle gå ut höll jag upp dörren för nästa inkommande gäst en av sveriges snyggaste manliga svenska musiker. Jag log mot honom och han titta upp och ja trodde ett tag han skulle hälsa ,han tittade liksom bekant....Men han öppnade munnen och sa-på Hornsgatan jag sa -min aorta! Sen susade jag vidare skattade högt inombords...Har återkommit till det "mötet" flera gånger idag i tanken...Varför det gjorde mig så glad? För att han "sett" mig...Det är både skrämmande och ljuvligt då jag valt att vara anonym här....

Annars har jag haft ett himla bra terapi pass med temat "inte döma mig själv så hårt" samt undervisat ett yoga pass. Nu tänkte jag avsluta dagen med att se Stockholm absolut snyggaste band År&dar med den vackraste av pojkar Adam Pålsson. En helt annan tanke-psykologi är som skådespeleri utan narcisssm.

10 kommentarer:

  1. Märkligt att man träffar kändisar och vill hälsa först..

    SvaraRadera
  2. med auorta - menar du aorta?

    SvaraRadera
  3. ha ha ja exakt! stava fel närja la upp bloggen och nu kanjag liksom inte ändra...aorta;) my bad!

    SvaraRadera
  4. om du vet hur jag går in och ändrar så tar jag tacksamt emot tipset! =)

    SvaraRadera
  5. ja det va roligt...men lite weird och märkligt...hur fattade han liksom?

    SvaraRadera
  6. Du är så fin!

    Men asså År&dar!!! De är ju typ bäst! Känner du Adam? Vi gick i samma skola, parallellklass! Och Linus också... Impad över din grymma smak :)

    Kärlek & respekt!

    SvaraRadera
  7. Ha ha vad roligt ! ÅR&DAR är en saga...Adam är en prins. Bor i sina texter...

    SvaraRadera