lördag 3 juli 2010

Så jävla snygg invändigt!

12 kommentarer:

 1. no doubt about it!(for your internationell readers)

  SvaraRadera
 2. Tack min fina friend för idag!herregud gå och sirra nu!!!!!!!!

  SvaraRadera
 3. sv: det ska nog gå att ordna! skicka iväg ett mail till kan.dee@live.se (min mor och far är order-ansvariga och har hand om allt det där) och fråga vad det finns för möjligheter :) massa kramar!

  SvaraRadera
 4. Skönheten kommer inifrån!

  SvaraRadera
 5. Ja såg dig igår.Vad spelar du för instrument i luften??;)

  SvaraRadera
 6. HA HA HA HA Antagligen kompa ja nån Håkan låt;) Det gör ja på daglig basis(tack gode gud ja inte sjöng till ipoden (det gör jag nämnligen med på daglig basis;)

  Kära Anonym(superspännande med anonyma läsare) Tack för du tog dig tid & susa in här & roligt att du kände igen mig som seriefigur fast på riktigt! L.O.V.E /OrOsHjÄrTa

  SvaraRadera
 7. Helt fantastiskt snygg utvändigt oxå min fina ;)

  SvaraRadera
 8. Var länge sedan jag var här inne och läste men jag hittar alltid något som jag fastnar för och som liksom äter sig in under huden på mig.
  Ett enkelt uttryck som "Så jävla snygg på insidan" är något som fick mig att tänka på en vän...en ÄLSKAD vän jag mötte och hade en relation med för några år sedan och han var så jävla snygg på insidan. Jag visste liksom itne om jag älskade honom för att han var vacker eller om han var vacker för att jag älskade honom men jag vet NU att det var insidan som glittrade rakt igenom utsidan och bottnade i mig...hm..lät nog lite flummig nu men jaja så var det iaf
  Sorry om det blev en c-uppsats här nu
  Emma

  SvaraRadera
 9. Emma-tack! För din tid & dina ord& tankar! För mig får du gärna skriva en bok här inne! Jag blir så glad när folk tar sig tid!

  L.O.V.E

  SvaraRadera