torsdag 15 november 2012

Jag vet jag ber om det nu men....

igår hade jag nästan 500 besökare & INGEN kommentar...det är iof inge konstigt så är det oftast...men jag blir så sjukt nyfiken på vilka 500 personer som är här.....Jag skulle på riktigt bli så otroligt tacksam om du skrev några rader vem du är kön ålder hur du hitta hit känner vi varandra osv.....TACK PÅ FÖRHAND KÄRA LÄSARE MVH NYFIKEN I EN STRUT.

13 kommentarer:

 1. Själv stoltserar jag med strax under tvåsiffrigt besökarantals och inte heller kommenteras det där.

  Jag är jag, för tillfället filmstudent i Stockholm, man/kille/inte tjej, 22 år och hittade hit via din kommentar på min blogg och känner inte dig men jag är här ändå.

  Trevlig torsdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande! Just ja Dan Andersson bloggen. Tack för orden & din tid verkligen<3 Susar strax in till dig igen.

   Radera
 2. Jag tror att jag hittade hit via Magnus Ekelunds blogg.Läser din blogg dagligen och berörs av dina fina texter.

  Själv är jag sjutton år, tjej, bor i Kiruna.
  Lever på musik av Thåström.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack tack!! Det är precis meddelanden som detta som jag älskar. Gud tack rara som delade med dig. Kram&kärlek & tack för att du läser här.

   Radera
 3. Karin 60 år med en dröm i bagaget. Hur jag hittade hit? Inte en aning, antagligen gick jag vilse grnom en annan blogg.
  Tack för dina fina ord!

  SvaraRadera
 4. jag minns inte hur jag hittade hit, men jag är snart 22 och bor i stockholm. läser för att du skriver så bra, kommenterar sällan för att det inte känns som jag har något annat att kommentera än "fint", typ. skulle vilja kommentera mer men har man inget att säga så kanske det är bättre att njuta i det tysta, eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag förstår verkligen att man inte kommenterar att det är nog att läsa. Men när så många passerar här blir man ju nyfiken på varför & vem. Tack snälla M för att du tog dig tid kram&kärlek

   Radera
 5. Jag läser alltid här :) Kommenterar inte alltid men läser alltid..

  kramen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fina Vida vi hänger hos varandra LOVE

   Radera
 6. Jag är ju här mest jämt...läser, berörs och är sämst på att kommentera. Tror att det är för att orden blir så svaga efter dina. Men jag är här iallafall.

  SvaraRadera