lördag 19 september 2009

Naiv.Super


Sågs på teaterhögskolan. Tänk att de bor där och får lära sig skådespel-romantiskt! Tyckte mycket om Martin Eliasson.

4 kommentarer:

 1. 1 rubriken. skitbra bok!
  2 bilden. bilden!
  3 går han där alltså? vilken kille.
  vi spelade i samma band för sisådär sex-sju år sedan. eller... vi repade typ tre gånger, kanske. ruskigt otäckt urdåliga var vi, men det var roligt att spela everlong.

  SvaraRadera
 2. Hej Sanna!
  1? vilken rubrik? 2 bilden? förklara=)!
  3 om du menar martin så ja han går på teaterhögskolan,band säger du! spännande! kram!

  SvaraRadera
 3. Hej! Haha. Det var inga frågor. Ibland skriver jag som jag tänker, dvs inga skiljetecken, bristande tydlighet. Men så här menade jag, typ:
  1) Rubriken på ditt inlägg, "Naiv.Super", det är (också?) en sjukt bra bok, av Erlend Loe. Var det den du såg dramatiserad? Låter sjukt cool i så fall. :)
  2) Bilden på Martin. Den snodde min uppmärksamhet eftersom jag kände igen honom. Martin, liksom! Martin! Han har nog glömt bort mig.
  3) Den frågan var nog tillräckligt tydlig som den var ändå. Haha. Du besvarade rätt fråga i alla fall!
  Jag hittade hit genom Simon Norrsvedens fabulösa blogg. Jag brukar smygkolla in din blogg då och då. Ganska svindlande ändå, att man faktiskt kan tänkas ha massa okända kids som läser ens ord, ellerhur? :)
  Ta hand om dig. Kram!

  SvaraRadera
 4. ha ha hej igen Sanna!
  Naiv super e nog baserad på boken(tror jag) Martin var makalöst bra,helt allena! Vilken modig grej o göra! Bilden snodde jag från teaterhögskolans hemsida om föreställningen! Så var det med det! Ahaa via Simon han e en sötnos-sweet kiddo! Hoppas du susar in här igen! Jag kommer till dig! Surething! Det är svindlande och skrämmande på samma gång det här med bloggeri! Bittersweet! KRAM! l.o.v.e -oroshjärta

  SvaraRadera