söndag 30 oktober 2011

Mitt liv en kedjereaktion av obesvarade känslor.

Så ja märker att skivpojken tar mer & mer tanke tid. Över en dinering på Ljungan igår höll jag långa monologer om hans braigheter.
Vad vet jag? Igentligen inget. Ska lugna min otålighet. Tappar intresset direkt vid oivrighet.....Om jag har valt. Om någon väljer mig får jag panik direkt. JAG MÅSTE VÄLJA. Ett andetag en blick en bruten regel så börjar leken.
Trodde aldrig jag skulle hamna här igen. Nyfiken. pirrig på tårna. Glaspojken tog alltså närmre 5 år att läka ur kroppen.
Vampyrpojken är även i staden. Fint att se honom utan vitpuder i fejjan. Han frågade om min orange slinga. Jag sa Well its a tribute to Tim Burton. Han sa How come? Jag sa cause he is the best. Sen log vi & ja tänkte bit mig för helvete & han försvann in i Cafe opera natten.

8 kommentarer:

 1. Var finns vampyrpojkarna? Har länge varit sådan. Får panik när någon väljer mig. För påstridigt. Jag vill hinna välja. Då är jag alldeles fantastisk.

  SvaraRadera
 2. JAG MÅSTE VÄLJA. Sanningens ord.

  SvaraRadera
 3. Och jag säger - När kommer boken min vän ? Ditt ordkonstnärsskap behöver ytterligare en form att landa i för att fler ska kunna ta till sig ditt fantastiska artistiska uttryck.
  Jag älskar ditt skrivande...men det vet du ju redan..haha
  Kramar och kärlek
  Emma

  SvaraRadera
 4. Men åh fina Emma! Tack! Ja när? När jag blir hittad antagligen....Om jag blir det...LOVE
  & Hella vampyrer fanns på cafe opera i veckan,tänka sig;)

  SvaraRadera
 5. jag förstår ju inte så mycket men fasen så fint det är.

  SvaraRadera
 6. Om att välja och bli vald. Det eviga spelet vi inte vill ha, men samtidigt kräver. I dina ord förflyttar jag mig till en annan del av min verklighet, den som var för länge sedan och du förstår den som jag aldrig gjorde då. Tack.

  SvaraRadera